goodiebag & haul ya summer bookloving event

woensdag 11 juli 2018Bij het ya summer bookloving event kregen we bij binnenkomst een tasje waarin al een paar goodies, het kaartje en de bonnen voor andere goodies zaten. Met deze bonnen mochten we bij elk kraampje goodies ophalen. Daarnaast heb ik ook nog wat gekocht, en zelfs iets gekregen.


In het tasje dat we kregen bij binnenkomst zaten een aantal leesfragmenten, een (volgens mij) boekenweekgeschenk en een klein leesdagboek. Op zich werd ik er niet heel enthousiast van, maar het is natuurlijk erg leuk. Misschien ga ik het leesdagboek wel gebruiken, en ik wil de fragmenten ook graag lezen.


Met de bonnetjes mochten we bij de kraampjes van uitgeverijen goodies ophalen. Er zitten een hele hoop toffe dingen bij. Canvas tasjes, boekenleggers, kaarten met mooie illustraties en nog meer. Het is super tof dat we dit gratig kregen, en met het meeste ben ik dan ook heel erg blij!


In een boekenwinkel met zoveel aanbod is het natuurlijk moeilijk om niet rond te kijken. Na een beetje twijfelen ging ik voor deze boeken die beiden al een poosje op mijn wishlist staan. Ook heb ik bij Letters & Lights deze boeklint met een kleine, gouden snaai er aan gekocht.


Ongeveer een week voor het event stuurde Laurie mij een berichtje waarin ze vertelde dat ze iets had wat ik zeker zou willen hebben, en dat ze het voor me zou mee nemen. Het is dut bundeltje met leesfragmenten van boeken van David Arnold. Het is zo lief dat ze het voor me heeft meegenomen, en ik ben er super blij mee.
In mijn verslag van het event vertelde ik al over de happiness zakjes die we mochten vullen en ook houden. En aan het eind kreeg ik ook nog dit armbandje van Jette Schröber. Hoe lief!

1 people left comments on: "goodiebag & haul ya summer bookloving event"

  1. Wat een leuke items! Dat leeslint vind ik vooral heel erg gaaf. Past perfect bij je! :)

    BeantwoordenVerwijderen