maart

zondag 1 april 2018


Hoi maart,


Jij was echt heel leuk, en voor mij zelfs een beetje druk. Maart was de maand waar ik al een poosje naar uitkeek. Er stonden een paar hele leuke dingen op de planning!

13 maart is natuurlijk mijn verjaardag, en dit jaar werd ik 21!(!!!)
Ik zou het niet groots gaan vieren, maar dat vind ik zelf niet zo heel erg. Ik kreeg drie boeken die ik graag wilde, en een leuke mok. Er was appeltaart en in de avond was er toch nog even bezoek gekomen. Daarnaast kreeg ik heel veel lieve berichtjes. Ik heb me toch even jarig gevoeld.

Precies een week later stond er iets te wachten waar ik al een poosje naar uitkeek. Afgelopen december werd aangekondigd dat Marissa Meyer, een van mijn favoriete auteurs, naar Nederland zou komen. Mijn geluk kon niet op toen ik er achter kwam dat het in Eindhoven was, dus ik kon gaan! Ik was erg nerveus, maar had er ook enorm zin in. Mijn verslag over de avond kun je hier lezen.

Je bracht ook een paar hele mooie lente dagen, en ik heb voor het eerst dit jaar buiten kunnen lezen. Ik heb er zo van genoten! Jammer genoeg regent het en is het een beetje koud als ik dit schrijf.
De aanloop naar Pasen vind ik ook heel leuk. Overal wordt de lente gevierd, omdat jij de lente brengt.

Je was een erg fijne maand, maart! Ik heb heel erg genoten van bepaalde dagen, en de andere waren gewoon lekker rustig waarin ik kon lezen. Je blijft toch een van mijn favorieten, tot volgend jaar!

Liefs, Nicky


Een reactie posten