If I lived at Hogwarts tag

woensdag 11 april 2018Het is al een tijdje geleden dat ik een tag heb gedaan. Deze week kwam ik deze tegen op het kanaal van Conniebell, en hij leek me erg leuk. Ik heb hem een iets andere naam gegeven omdat dat wat leuker klonk, vond ik. Dus hier zijn de vragen!

Who would you take to the Yule Ball?

Elke keer als iemand me vraagt wie mijn favoriete personage is zeg ik Ron, maar ik zou hem niet meenemen. Waarschijnlijk zou hij toch wel jaloers op Victor zijn vanwege Hermione, en zoals iedereen wel heeft gelezen of gezien is hij dan niet zo gezellig. Een personage die me leuk zou lijken om mee te nemen is Oliver Wood, de Quiditch captain van Gryffindor. Hij lijkt me wel erg leuk, al hoop ik dat hij niet de hele tijd over Quiditch zal praten.

If you were a horcrux, what would you be?

Dit is wel een leuke vraag, en ik wil hier ook wel een slim antwoord opgeven. Mijn eerste gedachten was een boek in een heel grote bibliotheek die ergens hoog op een plank staat, zodat hij niet snel gevonden zal worden.

You have a batch of polyjuice potion. Who would you transform into?

Hmm, dit is een lastige. Eigenlijk wil ik niet perse in iemand anders veranderen, voornamelijk omdat ik die persoon dan niet ben en misschien dingen doe die de persoon zelf niet zouden doen. Dus ik kies voor niemand.

What animal would you bring to Hogwarts and what would you name it?

Sowieso een kat! Hoe leuk is het om een klein, knuffelig vriendje te hebben als je naar je common room terugkeert. Dan zou ik waarschijnlijk voor een iets oudere kat gaan zodat deze niet de neiging heeft om door het kasteel rond te sluipen. Waarschijnlijk zal ik de kat Koda noemen.

What would a boggart look like if it stood in front of you?

Waarschijnlijk een hele grote haan. Ik was een paar jaar lang heel erg bang voor hanen aangezien dezelfde haan me meerdere keren had aangevallen. Maar wat ik echt denk is dat ik de mensen om wie ik veel geef dood zou zien.

Where would you spent your time away from Hogwarts? The Burrow, Number 12 Grimmauld Place, or in a room at the Leaky Cauldron?

Sowieso the Burrow! Het is daar altijd wel gezellig! Er zijn veel mensen, er is lekker eten en het is midden in de natuur. Er is daar altijd wel wat te beleven, en als je wat rust wilt valt dat ook wel te vinden. Ik zou daar dolgraag willen wonen!

Which would be your most used spell?

Waarschijnlijk een spreuk zoals Lumos of Accio, gewoon omdat het makkelijk is en je zulke spreuken vaak zult kunnen gebruiken. Hoe vaak lig je wel niet lekker op de bank als je iets te drinken wilt, maar geen zin hebt om op te staan.

Which feast are you most looking forward to? Start of Term, Halloween, or Christmas?

Stel je voor dat je een eerstejaars bent, en dat je je ogen al uitkijkt naar al de zwevende kaarsen en grappig uitziende professors. Dan wordt je door een pratende hoed in een afdeling gesorteerd. Niet veel later is het tijd voor het diner. Je verwacht dat dit door mensen gebracht wordt, maar in plaats daarvan verschijnt het door een paar klappen van de Headmaster voor je. Dat lijkt me toch een moment om nooit te vergeten.

If you became an animagus, which animal would you want to be?

Waarschijnlijk een klein en snel bos dier. Dit kan een vos zijn, maar ook een eekhoorn of haas. Mijn patronus is een haas en ik weet niet of ik dat ook zou willen zijn. Waarschijnlijk ga ik voor een vos!

Besides your wand, what do you bring with you to every class?

Een notitieboek, of waarschijnlijk een stuk perkament. Zo kan ik aantekeningen maken tijdens de les, of iets opschrijven als ik ergens aan denk of er een gedicht in mijn hoofd komt.

After Hogwarts, where do you see yourself?

Waarschijnlijk zou ik eerst klein beginnen en in Diagon Alley werken. Waarschijnlijk in een boekenwinkel of een winkel met fabeldieren. Dan zou ik graag ergens in de natuur wonen zodat ik heel veel fabeldieren kan hebben en verzorgen. Dat lijkt me heerlijk!


What would you most likely visit Madam Pomfrey for?

Ik zou graag de zoeker van mijn Quiditch team willen zijn, maar door mijn evenwichtsstoornis kan het zijn dat ik wel eens van mijn bezem val en iets breek. Misschien val ik wel van een ladder als ik een boek van de bovenste plank probeer te pakken, of een fabeldier heeft me per ongeluk gebeten.
What would the room of requirement turn into for you?

Een ruimte met deuren die naar de mooiste plekken op de aarde leidt was mijn eerste antwoord, maar ik zou ook kunnen verschijnselen naar zo'n plek. Daarom lijkt een kamer waar ik lekker tot rust kan komen heel erg fijn. Comfortabele stoelen, een lekker haardvuur en meer boeken dan ik kan tellen. Wat lekker eten zou ook wel fijn zijn!


Which class would you be the top of?

Sowieso Verzorging van Fabeldieren! Ik ben best wel goed met dieren en ben ook heel erg in ze geïnteresseerd. In mijn vrije tijd zoek ik informatie op en ik bezoek graag de rand van het Verboden Bos om verschillende fabeldieren te zien en verzorgen. Newt Scamander is natuurlijk mijn held!


Ik tag Joost van Nerdygeekyfanboy.com en Anne van Anneotherbook om deze tag ook te doen, ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden!


Als jij een animagus was, en welk dier zou jij dan willen veranderen?

1 people left comments on: "If I lived at Hogwarts tag"

  1. Ah, wat een leuke tag! Jou zie ik inderdaad als een baas Verzorging van Fabeldieren halen met de hoogste resultaten, haha! :)

    BeantwoordenVerwijderen