nog meer mokken

zondag 25 maart 2018


In 2016 maakte ik een blogpost waar ik een aantal van mijn mokken liet zien, aangezien ik wel een aardige verzameling heb. Inmiddels heb ik nog meer mokken aan deze verzameling weten toe te voegen, en die wil ik graag laten zien.
Deze is misschien een van mijn favoriete. Op het eerste oog lijkt het een simpele mok met de tekst 'good morning beautiful', maar zodra je je thee of koffie op hebt krijg je een leuke (of niet zo leuke) verrassing op de bodem te zien. De binnenkant is niet alleen bedenkt met kleine, gouden hartjes. Maar op de bodem staat de tekst 'you've just been poisoned', en dat vind ik erg grappig. Het is heel leuk om deze aan gasten te geven.


Deze is natuurlijk heel schattig. Een grote mok met een egeltje er op. Best simpel, maar erg leuk. Het enige nadeel is dat de thee of soep erg snel koud wordt doordat hij zo breed is. Het komt dus vaak voor dat ik mijn thee niet opdrink omdat hij al koud is. Maar, dat maakt hem niet minder leuk!Deze mok vond ik in een van mijn bezoekjes aan een kringloopwinkel. Ik ben dol op Winnie the Pooh, en ik kon deze mok dus niet laten liggen. Ik denk dat ik deze het vaakst pak, voor soep en thee. Dat maakt me gewoon blij.


De HEMA heeft een hele hoop mok in deze vorm, alleen in een andere kleur en met andere tekst. Ik heb al de witte met gele variant, maar deze vond ik ook erg leuk. Hij is blauw met een roze oor, en heeft allemaal druppeltjes. De tekst vind ik ook erg mooi, aangezien ik zelf een grote dromer ben.Dit is mijn nieuwste aanwinst, ik kreeg hem namelijk voor mijn verjaardag van mijn stiefzussen. Een mok die perfect bij past, al zeg ik het zelf. Hij kwam zelfs met een schoteltje, wat ik ook erg leuk vind. Er staan drie verschillende bloemen op, samen met de Latijnse benamingen. Deze pak ik nu dus erg vaak.

Heb jij ook een grote mokken verzameling?

Een reactie posten