Valentine's Day - Boek tag

woensdag 14 februari 2018




Dit jaar heb ik (weer) niemand om Valentijnsdag me te vieren, maar dat is oké. Ik heb mijn boeken en al de personages, dus ik ben niet alleen. Het leek me dan ook leuk om een boek tag te zoeken rondom Valentijnsdag, en ik kwam deze tegen.



Een standalone boek waar je van houd?

Het liefst zou ik Kids of Appetite zeggen, maar dat zeg ik al zo vaak. Dus ik ga voor Waar Het Licht Is. Dit boek heeft zoveel indruk om me gemaakt, en ik vind hem echt prachtig. Binnenkort wil ik hem graag nog een keer lezen!

Dystopie boek waar je van houd?

The Hunger Games blijft een van mijn favoriete dystopie boeken. Ik las het voor ik de film zag, en was er echt dol op.

Een boek waar je van houd, maar waar bijna niemand over praat?

Maybe a Fox! Ik ken niet iemand die dit boek ook heeft gelezen, dus ik ben hem ook niet tegengekomen op Nederlandse boekenblogs. Dit boek is zo mooi, en ik houd er echt van. Ik raad hem zeker aan!

Favoriete koppel in een boek?

Samuel en Grace van de Wolven van Mercy Falls. Een super lief koppel die echt dol is op elkaar, en heel veel mee maakt. Ik vind ze ongelofelijk schattig en ben stiekem een beetje verliefd op Samuel.

Een boek waar andere van houden, maar die jij nog niet hebt gelezen?

Zeven Minuten Na Middernacht. Ik weet dat iedereen die dit leest dol is op dit boek, en ik moet hem nog steeds oppakken! Meerdere mensen hebben me hem al aangeraden, dus ik wil hem zeker een keer gaan lezen!

Een boek met rood op de cover?

Ik moest denken aan Mijn Hart en Andere Zwarte Gaten, mede omdat er ook een hart op de cover staat. De originele cover vind ik veel mooier, maar ondanks dat is dit ook een mooie cover.


Een boek met roze op de cover?

Hier moest ik wel wat langer over na denken, maar toen bedacht ik me dat ik een groot, roze boek heb. Namelijk mijn editie van Alice's Adventures in Wonderland. Hij is knalroze met goud, en staat heel mooi in mijn boekenkast!

Van welk fictief personage zou je een doos chocolade willen krijgen?

Misschien wel van Vic van de Kids of Appetite. Ik zou heel graag een keertje met hem willen praten, en hem bedanken omdat hij er voor zorgde dat ik me niet zo alleen voelde. Hij lijkt me echt een goede vriend!

Je bent single op Valentijn, welk boek lees je en welke serie/film kijk je?

Het boek dat ik lees is Simon vs, en de film die ik kijk is About Time. Beiden hebben een prachtig verhaal, met mooie personages en romantische scenes. Perfect voor Valentijn!  En een serie? Dan kies ik voor Friends.

Je bent in de boekenwinkel en Cupido raakt je met een pijl. Op welk boek dat nieuw uitkomt word je verliefd?

Dat is Onoverwinnelijk, het vervolg op Onverschrokken! Ik kijk zo uit naar dit boek! Boek één vond ik al geweldig, dus ik kan echt niet wachten op het vervolg!


Van welk personage zou jij een doos chocolade willen krijgen?

Een reactie posten