bieb buit februari

woensdag 21 februari 2018
Deze maand ging ik maar liefst twee keer naar de bieb, dus ik heb weer een aardige bieb buit. Ik weet haast zeker dat het me niet gaat lukken om alles te lezen, maar wie weet. Zo heb ik ze in ieder geval in handbereik.Waarom weet ik niet, maar op mijn vorige trip besloot ik Vrees Me mee te pakken. Nadat ik deze uit had, baalde ik dat ik de vervolg boeken niet had meegepakt. Een dag later was mijn volgende bieb bezoek, dus dat kwam mooi uit. Vrees Me is ingeleverd, en Verwoest Me en Breek Me gingen mee. Deze serie is na een boek al ontzettend goed en spannend, dus ik wil deze boeken erg graag gaan lezen!


In december begon ik eindelijk aan de Kronieken van de Onderwereld. Stad van Beenderen wist me zo nieuwsgierig te maken dat ik het liefst meteen verder las, maar Stad van Vuur was weken lang niet beschikbaar. Nadat ik een mailtje had gestuurd bleek het dat deze gerenoveerd werd, en voor me klaar zou liggen wanneer deze weer beschikbaar was. Ik besloot om Stad van Glas ook maar mee te pakken, voor het geval ik weer zo nieuwsgierig zou worden.


Nog een serie die ik in de afgelopen weken ben begonnen. In januari las ik ik de eerste twee boeken, en ik wilde graag snel de serie afmaken. De Laatste Ster is het slot in deze serie die me vanaf moment een al enorm boeide! Ik ben heel benieuwd hoe dit verhaal zal eindigen.


Wat was jouw laatste bieb buit?

1 people left comments on: "bieb buit februari"

  1. Toffe boeken heb je meegenomen! De laatste keer dat ik naar de Bibliotheek ben geweest is echt een jaar of tien geleden haha.

    BeantwoordenVerwijderen