Winter Wonderland - Boek tag

woensdag 17 januari 2018


We zitten nog midden in de winter. Lekker binnen op de bank met een dekentje, een kop thee en een goed boek. Heerlijk! Ik vond deze tag op Confession of a Booknerd en vond ik hem erg leuk!
Welk boek is zo leuk en lief dat het je hart helemaal verwarmd?

Vorig jaar las ik Simon vs de Verwachtingen, en dat was zo lief en hart verwarmend! Ik denk nog vaak terug aan hoe schattig het was, en wil het dit jaar erg graag herlezen.

Welk boek met een witte cover is je favoriet?

Deze liet ik ook al zien in mijn blog over favoriete covers van 2017. De cover van Maybe a Fox is een van mijn favoriete. Vrij simpel, maar toch ook weer niet. En, hij is ook nog eens erg winters.Je zit lekker in een grote stoel, hebt een warm drankje en een goed boek. Wat is het ergste wat kan gebeuren?

Natuurlijk dat ik mijn thee over mijn boek mors! Ik heb vaak een kopje thee op mijn nachtkastje, of op de salon tafel. Maar ik zorg er voor dat ik niet kan morsen terwijl ik drink. Tot nu toe nog geen thee vlekken in mijn boeken!

Het sneeuwde onlangs! Met welk fictief personage zou je wel een sneeuwballen gevecht willen houden?

Als ik maar één iemand mag kiezen? Dan ga ik voor mijn boek cruch Samuel Roth van de Wolven van Mercy Falls. Jep, dat lijkt me erg romantisch! En als ik een groepje mag kiezen ga ik sowieso voor de Kids of Appetite. Al deze personages zijn zo leuk, en ik denk dat het een leuke middag kan zijn. Achteraf kunnen we opwarmen in de kas!

Jammer genoeg is de elektriciteit uitgevallen. Je moet een vuurtje maken, maar hoe krijg je het aan? Welk boek gooi jij met liefde in de vlammen?

Ik zou nooit met liefde een boek in de vlammen kunnen gooien. Nee, bah! Maar als het echt zou moeten zou ik een vuurtje maken van Alice in Zombieland. Ik zeg niet dat het een slecht boek is, maar ik kon er helaas niet van genieten terwijl ik er enorm naar had uitgekeken.

Welk boek heb je in je hart gesloten en zou je cadeau willen geven aan iemand?

Natuurlijk de Kids of Appetite! Dit boek is nog altijd mijn favoriet en heeft een speciaal plekje in mijn hart. En met liefde zal ik dit boek geven aan de mensen die hem nog niet gelezen hebben.Ik tag Nienke van Nienkes Lifestyle en Joost van Nerdygeekyfanboy om deze tag ook te doen!

1 people left comments on: "Winter Wonderland - Boek tag"

  1. De kids of appetite is inderdaad een perfect cadeau! Bedankt voor het taggen Nicky :)

    BeantwoordenVerwijderen