Hogwarts House Points Counter - Little DIY

zondag 15 oktober 2017
Tijd voor een nieuwe DIY! Al tijden had ik het idee in mijn hoofd om de grote zandlopers waarin de punten van de Hogwarts afdelingen worden bijgehouden, na te maken. Ik heb enorm veel kauwgomballen in geslagen en ben aan de slag gegaan!Benodigheden:


Ik was al een tijdje opzoek naar kauwgomballen, en op een middag belde mijn moeder om te vertellen dat ze ze bij de Nettorama erg goedkoop verkochten. Ik vroeg om zoveel mogelijk rood, geel, groen en blauw. De potjes komen van de Action.


Op elk potje heb ik een sticker van het dier van de afdeling geplakt. Deze stickers kon ik maken door middel van een Plotter. Dit is een machine waarmee je met een programma op de computer figuren kan snijden uit sticker papier. Je kan natuurlijk ook de afdelings logo's uitprinten en er op plakken.Deze DIY is super simpel! Alles wat je doet is de kauwgomballen in de potjes doen, een ander aantal bij elke afdeling. Omdat ik een trotse Hufflepuff ben wint mijn afdeling natuurlijk. Ravenclaw volgt, en Gryffindor en Slytheren eindigen nek รก nek op de derde en vierde plaats.


En dat was het! Super simpel, maar hartstikke leuk voor bij je Harry Potter boeken en voor bookstagram foto's!
In welke Hogwarts afdeling zit jij?

1 people left comments on: "Hogwarts House Points Counter - Little DIY"

  1. Go Ravenclaw! Zo te zien staan we in jouw telling tweede! Daar ben ik pittig trots op ๐Ÿ˜Ž
    Leuke DIY Nicky!

    BeantwoordenVerwijderen