Waar ik naar uitkijk in de herfst

zondag 3 september 2017
Ik kan genieten van elk seizoen, maar de herfst is toch wel mijn favoriet. Veel mensen verklaren me voor gek, maar ik weet ook dat er mensen zijn die het zelfde voelen. Het seizoen voor de introverts, en lezers. Het leek me leuk om een paar van de dingen te delen waar ik erg naar uitkijk in de herfst.
Veel appeltaart bakken. 

Ik houd niet erg veel van zoet, maar zo af en toe een stukje appeltaart is heerlijk. Het bakken er van is leuk, en het huis gaat heerlijk ruiken. En als hij klaar is, hem warm eten met een lekker kopje thee.
Jack-O lanterns maken.


Sinds een paar jaren doe ik het elk jaar, een mooie pompoen uitzoeken, die uithollen en er een leuk of eng gezicht uit snijden. Dit is niet alleen hartstikke leuk om te doen, het staat heel leuk in de tuin als het avond is, en je hebt er weken plezier van. Het liefst doe ik er ook een paar, zodat ik een pompoen gezinnetje voor de deur heb. 

Herfst wandelingen maken.

Ik ben echt dol op wandelingen maken, en het liefst in het bos. In de zomer is het vaak te warm, en in de winter te koud. Maar de herfst is eigenlijk perfect. Alles ziet er zo mooi uit, en ik vind het zo heerlijk als ik de eikeltjes en dennenappels hoor vallen, en hoe de bladeren onder mijn laarzen kraken. Ik kan me echt uren vermaken in de herfst bossen, vooral met een boek.
Lezen.

Nu lees ik natuurlijk het hele jaar door, maar in de herfst misschien iets meer. Lekker met een kopje thee, onder een dekentje en een spinnende kat er bij. Het ultieme leesgevoel!
Waar kijk jij naar uit in de herfst?

2 people left comments on: "Waar ik naar uitkijk in de herfst"