Hoe ik bookstagram

zondag 10 september 2017
Niet zo heel lang geleden ben ik er na heel lang twijfelen toch aan begonnen, een bookstagram. Hier post ik allemaal foto's waar boeken de hoofdrol in hebben, en ik vind het echt heel leuk! Het leek me leuk om een keer te delen hoe ik dit dan doe. Dus dit is niet hoe je het zou moeten doen, maar misschien kun je er wel inspiratie uit halen.Mijn kamer is altijd een beetje een rommeltje als ik bezig ben. Mijn vloerkleed ligt vol met boeken, dekentjes, kaarsjes, een kop thee en allemaal frutsels.
Ik neem er dan ook echt de tijd voor om zo leuk mogelijke foto's te maken. Ook probeer ik alles een beetje bij elkaar te laten passen. Zo gebruik ik altijd dezelfde deken zodat alles een mooi totaal plaatje is als je op mijn bookstagram kijkt.


En dit is dan hoe het er uit komt te zien. Ik ben erg tevreden met mijn thema en ik krijg zo af en toe ook een complimentje, dat maakt me ontzettend blij!
Als je wilt hoe alles er uit ziet, kun je naar mijn bookstagram gaan. @readinglovelybooks. 
Heb jij een bookstagram?

2 people left comments on: "Hoe ik bookstagram"

  1. Leuk artikel, ik vind je foto's / bookstagram ook echt heel mooi! Het sfeertje geeft mij echt een warm en gezellig gevoel <3

    BeantwoordenVerwijderen