Harry Potter wishlist

vrijdag 8 september 2017
Ik ben een hele grote Potterhead, en heb al een kleine verzameling met spulletjes en boeken. Maar ik wil meer, veel meer! Al tijden heb ik deze spullen op het oog, en ik wilde ze graag delen. En omdat ik enorm veel spullen wil, zal ik meerdere delen maken.

Wat ik misschien al het langst wil, is de Ron Weasley trui. En ik wil hem zo graag, dat ik hem heb nagemaakt. De mijne is natuurlijk niet zo mooi, maar het is wel heel erg leuk en ik kan net doen alsof ik zijn trui heb gestolen.

Nog een kleding stuk is de Hufflepuff sjaal. Ik denk dat als je hier mee rondloopt, zelfs de kleinste Potterhead het nog herkent. Hij is ook nog eens in mijn favoriete kleur, en ik denk dat ik hier lekker in kan wegkruipen op koude dagen.


                                     


Twee hele toffe mokken! De eerste is van deze etsy shop, en heeft de brulbrief van Molly Weasley er op, inclusief de hele tekst (die ik maar in haar stem blijf lezen). Die daar onder is een magische mok! Een van die mokken die veranderd als je er warm water in doet. Bij deze verschijnt de Marauders Map. Zo tof! Niet alleen heel leuk om thee uit te drinken, maar ook leuk voor op foto's!
Iets wat ik ook al een hele tijd wil is de Hufflepuff pin. Dit kan ik op een spijkerjasje, of op mijn rugzak spelden en dan kan iedereen zien dat ik een Hufflepuff ben!

Nog meer Hufflepuff! Dit kussen is volgens mij heel groot, en super zacht. Ideaal voor op je bed terwijl je aan het lezen bent, of als slaapkussen natuurlijk!Een reactie posten