Tee Bee Ahr najaar

zondag 27 augustus 2017

Het liefst houd ik me niet aan een tbr-stapel, of aan een reading-challenge, want lezen voelt dan als een opgave. Maar ik heb wel een paar boeken die ik de komende tijd graag wil lezen, en ik ga mezelf niet dwingen.
Ik zie september een beetje als Harry Potter maand, omdat op 1 september het nieuwe, magische schooljaar weer begint. Op 1 september wil ik dan graag, voor het eerst in jaren, Harry Potter and the Philosopher's Stone lezen.
Daarna (of misschien daar voor nog) wil ik eindelijk The Case of Beasts lezen. Deze heb ik al sinds kerst, maar buiten er door heen bladeren heb ik hem nog niet gelezen. Dit wil ik ontzettend graag, en ik heb heel veel zin om weer in deze magische wereld te duiken.
Dit boek staat al eeuwen in mijn kast, al vanaf dat ik een kind ben. Ik ben er dan ook al meerdere keren in begonnen, maar op de een of andere manier kom ik er niet doorheen. Waarom weet ik niet, want van wat ik me kan herinneren vond ik het geweldig. Nu ik het tweede deel ook heb, wil ik dit boek heel graag weer een kans geven. Nu ik een wat meer ervaren lezer ben zal het me deze keer vast wel lukken!


Een boek dat ik al heb gelezen in 2015. Dit boek speelt zich af rond november, en ik wil het dolgraag een keer in die tijd lezen. Misschien zit ik dan nog meer in het verhaal, en kan ik er nog meer van genieten. De boeken van Maggie Stiefvater zijn geweldig, en ik kan niet wachten om het weer te gaan ervaren.


Een van mijn favoriete boeken! Waar het Licht is gaat verfilmd worden, iets waar ik heel blij om ben, en daarom wil ik hem nog een keer gaan lezen. Ik weet dat dit boek mij duizenden dingen liet voelen en dat ik er nog regelmatig aan denk. Ik plan al langer om deze te gaan herlezen, nu maar hopen dat ik het binnenkort ook echt ga doen.Iedereen kent Narnia wel! Dit boek staat ook al sinds ik kind ben tussen al mijn andere boeken, maar ik heb hem nog nooit gelezen. Het verhaal ken ik natuurlijk al door de film, en door een prentenboek van vroeger. Ik weet dat het iets anders is dan in de films, en daar ben ik erg benieuwd naar.


Als je me vraagt naar mijn favoriete dier zal ik niet kunnen kiezen, maar een vos staat toch wel hoog op mijn lijstje. Dit zijn boeken waarin een vos een grote rol speelt, en ik ben er nu al verliefd op. Het liefst wil ik ze rond oktober gaan lezen, maar ik weet niet of ik zolang kan wachten.
Welke boeken wil jij binnenkort graag lezen?

4 people left comments on: "Tee Bee Ahr najaar"

  1. Ah die boeken met vossen erin lijken me perfect om in de herfst te lezen. Vroeger was Frank & Frey echt een van mijn lievelingsfilms <3 Narnia is ook echt magisch om tijdens de herfst/winter te lezen denk ik. Ik heb nog niet echt speciale seizoen-gerelateerde boeken op mijn TBR staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaaa Hart van inkt en waar het licht is zijn zooooo mooi! Alvast veel leesplezier Nicky! :D

    BeantwoordenVerwijderen