juli

woensdag 1 augustus 2018

Hoi juli,


Voor mijn gevoel ging jij heel snel voorbij, en misschien is dat omdat je hele mooie dingen hebt gebracht. Niet alleen prachtig weer, maar ook hele leuke dagen.

Je begon al goed toen ik op dag 1 een heel leuk evenement gepland had staan. Het YA summer bookloving event. Ik heb hier al een heel verslag over geschreven die je hier kunt lezen. Het was een dag, met mooi weer, leuke mensen en heel veel gezelligheid.

Zo heb ik ook een avondje op de kermis gehad, een middagje op een klein marktje waar een klein meisje vroeg of ze een frietje van me mocht hebben. Ik heb ook een aantal films gekeken.

In jou was er weer een bloedmaan, en die moest natuurlijk op de foto. Omdat wij hem niet konden zien vanuit ons huis zijn we naar de brug in het dorp gereden om vanaf daar foto's te maken. Het was moeilijk, en het is helaas niet helemaal gelukt, maar het was erg mooi om te zien.

En je bracht super mooi weer. Voor mij was het af en toe net iets te warm, maar gelukkig staat er een zwembad in onze tuin, dus ik kon afkoelen wanneer ik maar wilde.

Een perfecte zomermaand, zo kun je jou wel noemen. Je was soms iet te warm, maar verder heel fijn en gezellig! Dankjewel juli, en tot volgend jaar!

Liefs, Nicky
Een reactie posten