mei

vrijdag 1 juni 2018
Hoi mei,

Jij bent altijd de maand die de eerste, warme dagen brengt. April was je dit jaar een keertje voor, waardoor jij een hoop van de regen mee nam. Gelukkig had jij ook genoeg mooi weer klaar staan, waardoor je er aangenaam was. Jij was de tijd voor BBQ's. Jij was de tijd voor lekker lezen in de zon en zwemmen. Deze mei heb ik ook in de zon gelegen, iets wat ik niet zo snel doe. Maar het was best fijn.

Iets wat ik erg belangrijk vind is om de dodenherdenking op tv te kijken. Ondanks dat ik niet meer in Nederland woon is het iets wat altijd weer enorme indruk op me maakt. Ik ben trots op de Nederlanders die hebben gevochten voor onze vrijheid, en ik sta met alle liefde elk jaar twee minuten stil om de mensen die gevallen zijn tijdens de oorlog te herdenken.

En dan is er nog iemand die ik herdenk in jou, namelijk mijn vader. Het is al zeven jaar geleden dat hij overleed, en ik mis hem nog elke dag. Ik merk wel dat het elk jaar een beetje makkelijker wordt. Soms voel ik me hier best schuldig over, maar ik weet goed dat dit niet erg is en dat het zelfs goed is. Ik heb papa al een tijdje terug losgelaten, maar vergeten zal ik hem nooit!

Een fijne, maar af en toe emotionele maand. Dankjewel, en tot volgend jaar mei!

Liefs, Nicky

Een reactie posten