april

woensdag 2 mei 2018Hoi april,

Normaal ben jij de maand van vele regen buien en de lange nasleep van de winter. Maar verrassend genoeg bracht jij ontzettend lekker weer met je mee. Ik vond de plotse verandering van fris weer naar de hitte een beetje teveel, maar onder de parasol met een boek was het zeker te doen. Daarnaast zag ik de overgang van winter naar lente, wat altijd erg mooi is om te zien!

In jou kreeg ik plots weer inspiratie en zin om foto's te maken en schrijven voor mijn blog. Ook had ik een kleine leesdip, waar ik snel werd afgeleid en moeite had om te genieten. Maar de inspiratie en het zin hebben en lezen en schrijven komt langzaam weer terug, eindelijk!

Mijn omgeving kan wel gemerkt hebben dat ik in april een plotse Harry Potter bui kreeg. Natuurlijk houd ik altijd van Harry Potter, maar in deze bui nog meer. Ik zoek informatie over de wereld op, kijk filmpjes op youtune en heb enorm zin om de boeken te gaan lezen. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban ligt op me te wachten, en ik heb zo'n zin om de ge├»llustreerde versie te lezen! 

Het is nu een beetje stormachtig buiten, en het ruikt heerlijk naar regen. Ik lees momenteel Alle Sterren van Marissa Meyer, en ik ben zo blij om weer over deze personage te lezen!

Jij was dus vrij rustig, maar heel gezellig. Ik heb me oprecht echt goed gevoeld in jou. Tot volgend jaar!

Liefs, Nicky


Een reactie posten