nieuw leesvoer februari & maart

zondag 8 april 2018

Omdat ik in februari twee boeken ontving, en dat toch iets te weinig vond om in één blogpost te laten zien, besloot ik maart toe te voegen. En omdat maart mijn verjaadagsmaand is heb ik meer boeken dan verwacht! In de afgelopen twee maanden mocht ik namelijk zes boeken ontvangen en heb ik er zelf een gekocht.Vorig jaar las ik het eerste deel in deze serie, Onverschrokken, en ik was er meteen dol op! In februari mocht ik een recensie exemplaar van het vervolg Onoverwinnelijk ontvangen. Hier keek ik echt al maanden naar uit! Ik kon niet wachten om te lezen hoe het verhaal van Fallon verder zou gaan. Ik had zin in de actie, de fijne schrijfstijl van Lesley en alle personages. Inmiddels staat mijn recensie al online, en die kun je hier lezen.Toen ik het persbericht van dit boek kreeg was ik erg enthousiast. Ik had boeken zoals Hygge al voorbij zien komen, maar die trokken mijn aandacht niet. Sisu deed dat wel. Ik ben al best lang geïnteresseerd in Finland en de inwoners. Deze staan bekend als rustig en aardig. Waarom wist ik niet, maar dit komt blijkbaar door sisu. Hier wilde ik graag meer over leren, dus ik besloot een recensie exemplaar aan te vragen. Ook hier staat de recensie van online.


Everless was een van die boeken waar ik ook al heel lang naar uitkeek, en ik vroeg hem voor mijn verjaardag. Iedereen sprak hier zo lovend over, dus ik wilde hem dolgraag snel lezen, en was dan ook blij toen ik hem uitpakte op mijn verjaardag. Ook deze is gelezen, en als het goed is staat ook hier de recensie van online.


In december werd aangekondigd dat Marissa Meyer naar Nederland zou komen, en ik kon naar het event. Nu twijfelde ik enorm welk boek ik wilde laten signeren. Cinder had al een bookplate aangezien ik die een keer gewonnen heb. Toen bedacht ik me dat ik Alle Sterren natuurlijk voor mijn verjaardag kon vragen, zodat ik hem kon laten signeren en natuurlijk lezen. Ik kan niet wachten om weer over deze personages te lezen!


Een paar weken voor mijn verjaardag kreeg ik een berichtje van Anne waarin ze instructies gaf dat ik minimaal een week voor mijn verjaardag een boek moest uitkiezen die ik voor mijn verjaardag mocht krijgen. Ik deed hier even over, en plots vroeg Anne of ik dit boek wilde. Het maakte haar niet uit dat hij duurder was dan de bedoeling aangezien ze weet dat ik dol ben op de boeken van Maggie. En op de ochtend van mijn verjaardag kwam hij binnen. Dankjewel Anne!


Het was al bekend dat je twee boeken mocht laten signeren bij het Marissa Meyer event, maar eenmaal op het event werd aangegeven dat dat er toch drie werden. Gelukkig stond boekhandel van Piere er met alle boeken van Marissa, en ik besloot om Iko te kopen, aangezien ik deze nog altijd super graag wilde. Deze kon ik ook meteen laten signeren.


Nog zo'n boek waar iedereen naar uitkeek, zo ook ik. Ik besloot dit boek aan te vragen als recensie exemplaar, en kreeg hem afgelopen week (als ik dit schrijf) binnen. Ik ben er pas net in begonnen, maar ik vind het nu al heel goed. Ik ben ontzettend benieuwd naar de rest van het verhaal.


Heb jij nog nieuwe boeken ontvangen in februari en maart?

2 people left comments on: "nieuw leesvoer februari & maart"

  1. Oeh, mooi boeken hoor! Onoverwinnelijk vond ik erg tof en ik kijk ook enorm uit naar Bloed en Beenderen :)

    BeantwoordenVerwijderen