mijn verjaardagscadeaus

woensdag 28 maart 2018


Dinsdag 13 maart was ik jarig, en ik werd al weer 21! Nu is de vraag nooit wat ik voor mijn verjaardag wil, maar welk boek. Gelukkig kom ik er altijd op tijd achter, en ben ik erg tevreden. Dit zijn mijn cadeaus van dit jaar!


Iedereen was zo enthousiast over dit boek, en ik ook! Dit boek klonk zo tof dat dit het eerste boek was dat ik als cadeau vroeg, en ik kreeg hem van mijn moeder. Inmiddels, als ik dit schrijf, heb ik al een hoofdstuk gelezen en het is nu al zo goed. Het voelt echt als zo'n boek waar ik optimaal van ga genieten en van ga nagenieten!Vorig jaar heb ik grotendeels van de Lunar Chronicles boeken al gelezen, maar Alle Sterren nog niet. Deze wilde ik dolgraag lezen. Nu zat het Marissa Meyer event er ook nog aan te komen, en ik wist niet welk boek ik wilde laten signeren. Toen leek dit boek me het perfecte cadeau, en het boek om te laten signeren! Ik ben heel benieuwd naar alle verhalen en kan niet wachten om weer over iedereen te lezen!


Mijn lieve vriendin Anne stuurde me een appje met de instructies dat ik een boek van max €10,-  mocht uitzoeken en dat minimaal een week voor mijn verjaardag moest laten weten. Ik was nog altijd aan het zoeken toen Anne in eens vroeg of ik dit boek wilde. Dit boek was iets duurder dan het budget, maar Anne zei dat ze het oke vond omdat ze wist dat Maggie een van mijn favorieten is. Dit boek wilde ik al super lang, en ik ben zo blij dat ik hem eindelijk kan gaan lezen!


En van mijn stiefzussen, die weten hoeveel ik van mokken en bloemen houd, kreeg ik dit leuke setje! Ik heb er inmiddels al meerdere keren thee uitgedronken, en ben er erg blij mee!


Dankjewel aan iedereen van wie ik een cadeautje heb gekregen, ik ben er heel blij mee!

Een reactie posten