februari

vrijdag 2 maart 2018
Hoi februari,

Ondanks dat je zo'n korte maand bent, is het best druk. Het was carnaval, en natuurlijk ook Valentijnsdag. Je bent dus erg geliefd, en ja, ook door mij!

Je was een erg rustige maand, net als je januari. Maar ik heb een kleine stap naar een grotere stap gezet. Ik ben naar de lokale bibliotheek gegaan met de vraag of ik eventueel vrijwilligerswerk zou mogen doen. Een uur in de week. De leidinggevende leek er erg open voor te staan, en ik zit nu te wachten op een antwoord. Ik vind het ontzettend spannend, maar ook heel erg leuk.

Ik heb erg fijne gesprekken gehad in jou, met vrienden die ik al langer ken, en vrienden waarmee ik dit jaar pas echt contact heb gelegd. Iedereen is zo lief, en dat zorgt er voor dat ik me een stuk minder eenzaam voel. Met een vriend wil ik binnenkort ook graag afspreken, naar de kinderboerderij.

Je hebt ons ook heel mooi weer gegeven. Ik heb veel meer blauwe lucht en zon gezien dan in de afgelopen tijd, en dat maakt het wandelen een stuk fijner. Het is ontzettend koud, maar wel erg mooi. Ik heb heel erg genoten! Tot volgend jaar!

Liefs,
Nicky1 people left comments on: "februari"