een stapje terug

woensdag 14 maart 2018

De laatste tijd merk ik dat ik geen inspiratie heb voor het bloggen en foto's maken. Ik heb het geluk dat ik mijn maandelijks blogpogposts heb en recensies schrijf over elk boek dat ik lees. Zo af en toe nog een leuke tag of een gedicht, maar daar blijft het wel bij. Het lukt me gewoon niet om iets leuks te verzinnen. En hier baal ik enorm van!

Dus daarom heb ik besloten om een stapje terug te nemen. Ik ga voorlopig maar één blogpost in de week plaatsen, soms twee. Ik wil mezelf absoluut niet gaan dwingen om iets te verzinnen, want ik weet dat het eindresultaat dan niet voldoet aan wat ik wil delen.
Dit heb ik even nodig, denk ik. Misschien dat ik terug in een dipje val, ik weet het niet zeker. Maar het niet weten wat ik kan bloggen zorgt er voor dat ik in paniek raak. Bloggen is iets dat ik doe omdat ik het leuk vind en ik er plezier uit haal. Dit wil ik niet zien als gaan verplichting.

Ik hoop echt dat dit voor wat rust aan mijn hoofd gaat zorgen. Het kan zomaar zijn dat als ik mezelf deze rust geef, de inspiratie in eens weer terug komt. Dan kan ik weer volop genieten van het bloggen en foto's maken! Ik hoop dat de lezers van mijn blog dit zullen begrijpen en niet besluiten om te stoppen met lezen.

Dus ik ga niet weg, ik ben nog steeds hier. Maar het zal een beetje stiller zijn. Misschien duurt het een paar maanden, misschien maar een paar weken. Misschien komt er morgen een bom aan inspiratie. Wie weet. Ik laat me verrassen!

Een reactie posten