nieuw leesvoer januari

zondag 4 februari 2018

In januari had ik het geluk om vier nieuwe boeken aan mijn kast toe te voegen. Twee hier van waren recensie exemplaren, en twee kreeg ik van mijn moeder in een kringloop winkel.


Begin januari besloot ik een mailtje naar uitgeverij Harper Collins Holland te sturen met de vraag of ik op de perslijst zou mogen. Dit mocht! Er werd tot mijn verassing meteen gevraagd of ik al een recensie exemplaar zou willen ontvangen. Na even nagedacht te hebben koos ik voor Voor ik je Loslaat, een boek dat me spannend in de oren klonk. Ik had wel weer zin in een boek zoals deze. Mijn recensie staat inmiddels al online.


Deze maand ging ik met mijn moeder en stiefvader naar een kringloopwinkel, en ik liep natuurlijk meteen op de hoek met boeken af. Er was niet veel wat mijn aandacht trok, behalve deze. Twee prentenboeken zagen er zo leuk uit dat ik ze niet wilde achterlaten, en mijn moeder ook niet. Samen waren ze slechts €1,- en ik wil ze binnenkort allebei lezen.


Een van de boeken waar ik het meest naar uitkeek dit jaar was Hazelwoud. Het zou een modern, duister sprookje zijn en dat, samen met de cover, trok me enorm aan. Ik kreeg hem een week voor dat ik hem verwachtte binnen en begon er zo snel mogelijk in. Momenteel heb ik nog iets van honderd pagina's te gaan, en ik vind het ontzettend goed!


Heb jij nog nieuwe boeken gekocht/gekregen in januari?

1 people left comments on: "nieuw leesvoer januari"