mijn gedachtes op een rijtje

vrijdag 9 februari 2018De laatste keren dat ik over mijn gedachtes schreef ging het niet zo heel goed met me. Maar nu kan ik zeggen dat het goed met me gaat! En waarom zou ik dan niet kunnen schrijven? Dus hier zijn mijn gedachtes op een rijtje.
Eigenlijk verrast het me een beetje dat het zo goed gaat. De laatste tijd ben ik weer flink bezig met mijn toekomst. Dit is moeilijk, frustrerend én confronterend. Maar ondanks dat het me wel iets doet, gaat het verrassend goed met me. Natuurlijk is het niet erg om af en toe sip te zijn, maar het veranderd natuurlijk niets aan de situatie. Je goed voelen ook niet, maar je voelt je in ieder geval goed. Ik probeer naar de kleine, mooie dingen te kijken, doe dingen die ik leuk vind, maar ook dingen die minder leuk zijn en moeten. 
Mijn toekomst is nog altijd een groot vraagteken voor mij, en ik vind het ontzettend eng. Maar ergens is het ook een groot, spannend avontuur. Waar ik ook terecht kom, er zullen mensen en kansen voor me zijn. Ik zal niet opgeven!
Want hoe diep ik ook in die donkere put zit, ik zal altijd sterk genoeg zijn om er weer uit te klimmen!
De komende tijd gaan er hele leuke dingen gebeuren rondom lezen en boeken. Zo komen er natuurlijk super toffe boeken uit waar ik niet op kan wachten. Zo komt deze maand Onoverwinnelijke, het vervolg op Onverschrokken al uit. Everless, Bloed en Beenderen, de Onverklaarbare Logica van mijn Leven, the Fated Divide en nog zoveel meer! Het boek waar ik waarschijnlijk het meeste naar uitkijk is the Strange Facination of Noah Hypnotik, het nieuwe boek van David Arnold. Ik weet niet zeker of de vertaling doorgaat, maar natuurlijk ga ik dit boek lezen. Engels of Nederlands, maakt niet uit! Op social media plaatst David af en toe een kleine sneak peek, en het maakt me ontzettend nieuwsgierig!

En in maart staat er iets heel leuks op de planning! Marissa Meyer komt voor een kort bezoek naar Nederland, en er is een klein evenement. Er zal een klein interview zijn, er worden boeken gesigneerd, en er zullen ook verrassingen zijn! Niet alleen ga ik een van mijn favoriete auteurs ontmoeten, ik ga ook een hoop vrienden voor het eerst zien!


artist
Ik heb wel eens verteld dat er altijd wel iets in mijn hoofd omgaat, dat ik altijd aan het denken ben. Soms gebeurt het wel eens dat ik dingen erger maak dan ze zijn, of dat ik in eens knap en erg boos kan zijn. Dit is niet leuk natuurlijk, en hierdoor krijg ik dus ook een rotgevoel. Maar ik weet die gevoelens ook uit te schakelen, en ze in te wisselen voor vrolijke gedachtes. Het is daarboven dus een enorme warboel, maar ik weet het eventueel goed uit de knoop te houden. Dus ja, ik ben zeker een denker, zonder twijfel! Maar dat is oké, ik kan er goed mee omgaan.

Dus ja, ondanks dat ik af en toe sip ben en er veel in mijn hoofd omgaat, voel ik me erg goed! En, hoe gaat het met jou?

2 people left comments on: "mijn gedachtes op een rijtje"

  1. Wat fijn dat het beter met je gaat! Ik heb er zin in om je te ontmoeten :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa, ik ook! Pas maar op, ik ga je een hele dikke knuffel geven :)

      Verwijderen