januari

vrijdag 2 februari 2018

Hoi januari,

Je bent de eerste maand van het jaar, en vaak het minst geliefd. Zo vlak na de kerst, en vlak voor carnaval. Een van jouw dagen wordt zelfs de depressiefste van het jaar genoemd. Maar ik vind je wel ok√© hoor. Je bent lekker rustig waardoor we op ons gemak aan een nieuw jaar kunnen wennen.

Ik heb ook niet zo heel veel gedaan in jou. Ik heb een mooie wandeling gemaakt, en een behoorlijk aantal boeken gelezen (vijf en een half is best veel voor mij). 
Ik heb een kans gekregen voor mijn toekomst, en moest naar de tandarts(dat ging goed overigens). 

Ik had ook mijn blogverjaardag in jou! Drie jaar al, dat is best wel lang. Dat maakt jou ook een beetje speciale voor mij. Drie jaar geleden besloot ik om in jou mijn leven een beetje meer ritme te geven.

Je was dus echt rustig en fijn voor me. Ik heb me heel goed gevoeld, maar ook een stuk minder. Ik ben ontzettend vrolijk geweest en heb liggen huilen bij een (of meerdere) boeken en films. Je bent een mooie, lieve maand die niet echt wordt gewaardeerd. Maar januari, ik ben stiekem toch wel dol op je. Tot volgend jaar!

Liefs,
Nicky

2 people left comments on: "januari"

  1. Ik vind jouw brieven altijd zo mooi, Nicky! Zou tof zijn als elke maand aan brief aan de afgelopen maand schrijft, lijkt me ook heel bijzonder om dat dan volgend jaar iedere maand weer te kunnen teruglezen <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahw, dankjewel! Ik ben van plan om dit elke maand te gaan doen :)

      Verwijderen