Het is feest!

donderdag 25 januari 2018
Het is feest, want mijn blog bestaat vandaag 3 jaar!!!


Drie jaar geleden maakte ik mijn blog aan, en wat vond ik het toch ontzettend spannend! Ik was op een punt aangekomen waarin ik ontzettend veel vrije tijd had, en daar wilde ik iets mee doen. Dus, ik begon een blog waar ik over mijn vele liefdes zou schrijven. Dit doe ik vandaag dus al drie jaar! 

Die drie jaar heeft me heel veel gebracht. Niet alleen is een van mijn grootste hobby bloggen, maar ik heb ook nieuwe vrienden ontmoet waarmee ik mijn liefde kan delen, en een aantal heb ik zelfs al in het echt gezien! Ik leerde veel meer over uitgeverijen en schrijvers, en weet nu ook veel meer over de boeken die er aan zitten te komen. Ik heb zelfs de kans gekregen om recensie exemplaren te ontvangen, en daar ben ik nog altijd enorm bedankt voor.

En ik kan nu wel delen wat ik in de afgelopen jaren heb bereikt qua aantallen, maar dat is eigenlijk niet relevant. Het mooiste wat ik heb bereikt is deze hobby, en mijn vrienden. Daar ben ik nog wel het meeste dankbaar voor!

Overigens had ik dolgraag een leuke winactie gedaan. Helaas kwam ik een beetje te laat op dit idee, en heb ik ook niet echt het geld op een leuk pakketje samen te stellen. In de toekomst ben ik dit zeker van plan, maar ik hoop dat jullie nu blij zijn met een bedankje van mij. 

Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen op mijn blog te lezen en om te reageren. Het doet me zo goed dat waar ik bijna dagelijks aan werk redelijk in de smaak valt. Enorm bedankt hiervoor!


Op naar de 4 jaar!


10 people left comments on: "Het is feest!"