Bieb buit januari

vrijdag 26 januari 2018Ik heb mijn lidmaatschap bij de bieb een jaar verlengd, en ik heb meteen weer een paar boeken meegenomen. Zoals altijd weet ik niet of ik ze allemaal ga lezen, maar zo heb ik wel een paar opties.Ik was al aan de tv serie begonnen voor ik wist dat het eigenlijk een boekenserie is. Toch besloot ik maar door te kijken, de boeken zou ik wel een keertje oppakken.
Elke keer dat ik naar de bieb ging in het afgelopen jaar was de 100 uitgeleend. Nu zag ik hem staan, en ik besloot hem meteen mee te nemen. Ik weet dat de boeken redelijk verschillen, en ben daar erg benieuwd naar.


De Mensenmarkt heb ik al een keer geleend zonder te lezen. Ik ben erg benieuwd naar hoe deze serie verder gaat, en het boek is redelijk dun. Ik hoop dat ik hem kan oppakken en ik hoop dat hij me bevalt!


De 5e Golf las ik vorige week uit, en ik wil zo snel mogelijk verder in deze spannende serie. Dit boek ga ik sowieso lezen! En het liefst lees ik het derde boek meteen daarna. Rick Yancey heeft tot nu toe een behoorlijk goede boekenserie neergezet.


Dit is een voorbeeld van een boek die ik al heel lang wil lezen, maar nog nooit heb opgepakt. Nu is aangekondigd dat er nieuwe boeken in deze serie komen, dus ik besloot om het boek maar mee te nemen. Ik hoor hier zoveel goeds over en ben heel erg benieuwd.


Wanneer was jij voor het laatst in de bibliotheek?

3 people left comments on: "Bieb buit januari"

 1. Eerlijk gezegd ben ik al heel lang niet in de bibliotheek geweest, haha. Mooie boeken heb je geleend, ik ben erg benieuwd naar Vrees Me!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat als ik Hazel Woud uit heb, ik aan Vrees Me ga beginnen :)

   Verwijderen
 2. Alle vier de boeken zijn echt super! Heel veel leesplezier Nicky :)

  BeantwoordenVerwijderen