Mijn kerst cadeaus

woensdag 27 december 2017

Kerst is alweer voorbij! Ik heb een fijne, rustige en vooral gezellige kerst gehad. Ik heb de dingen gedaan die ik wilde doen met kerst, en vooral genoten. En ook voor mij lagen er een paar cadeautjes onder de kerstboom, zelfs meer dan ik verwacht had! Dit heb ik gekregen van de Kerstman.
Het eerste wat ik opende waren deze twee prachtige puzzels. Een hobby die mijn moeder en ik delen is puzzelen. Het is rustgevend, je hoeft niet veel na te denken en je kunt gezellig praten.
En deze puzzels zijn zo mooi! Het zijn twee verschillende boekenkasten met heel veel kleur en detail. We zijn inmiddels al bezig met de bovenste puzzel.Van mijn moeder kreeg ik dit prachtige boek. Het is een hertelling van Doornroosje en Sneeuwitje in een prachtige uitgave. Hij zit in een slipcase, en heeft heel veel goud. Ik kan echt niet wachten om dit te gaan lezen, en hij staat natuurlijk ook prachtig in mijn kast.Elk jaar wordt een nieuw deel van de Harry Potter boeken geïllustreerd, en dit jaar was mijn favoriete deel aan de beurt. Ik was heel blij toen ik het cadeautje opende, en ik kan opnieuw niet wachten om hem te lezen!


Wat heb jij met Kerst gekregen?

2 people left comments on: "Mijn kerst cadeaus"