Happy New Year - Boek tag

vrijdag 29 december 20172017 is al weer bijna voorbij! Dit was een jaar vol prachtige boeken en auteurs, en ik heb er erg van genoten. Dit zijn een paar vragen over boeken, auteurs, etc in 2017!


Beste boek en/of beste boekenserie die je dit jaar hebt gelezen?

De Kids of Appetite is mijn favoriete boek van 2017, maar ik weet niet of ik het beste boek vond. Onverschrokken en Iskari zijn zeker de beste boeken. En de beste serie is 100% the Lunar Chronicals. Ik heb zo genoten van die boeken, en eigenlijk heb ik de serie nog niet eens af.

Auteur(s) die je recentelijk hebt ontdekt en waarvan je meer wil lezen?

Kirsten Ciccarelli! Vorige maand las ik Iskari, en zoals ik net al zei is dat een van de beste boeken van dit jaar. Helaas staat het tweede deel pas in november 2018 ingepland, en ik kan nu al niet meer wachten!


Boekverfilming waar ik het meest naar uitkijk.

Sowieso Love, Simon. Dat is de verfilmg van Simon vs de Verwachtingen van de Rest van de Wereld. Ik vond dit boek zo leuk, en ik ben zo benieuw naar hoe het is neergezet. De trailer zag er al veel belovend uit, en ik denk dat ze dicht bij het boek zijn gebleven qua humor en emotie.

Met welke personage zou je een nieuwjaarskus willen delen?

Samuel Roth! Hij is van de Wolven van Mercy Falls serie, en ik was meteen verliefd op hem.


Welke boeken staan op je TBR van 2018?

In het voorjaar komen er al een aantal toffe boeken. Onoverwinnelijk is het vervolg op Onverschrokken. Hazel Woud zal een sprookjesachtig boek zijn waar ik al heel veel goeds over hoor. Ook komt er een vervolg van Carve the Mark, en ik heb net ontdekt dat er een boek genaamd 'Bloed en Beenderen' en daar ben ik ook heel benieuwd naar.

Ga je meedoen aan de GoodReads reading challenge?

Nee. Ik weet dat als ik een getal heb, ik mezelf ga forceren om te lezen, en dan is lezen niet leuk meer. Wel houd ik bij hoeveel boeken ik lees, en ik merk dat ik elk jaar meer ga lezen. Ik heb nu al twaalf meer boeken dan vorig jaar gelezen.


Welke boeken staan op jouw 2018 TBR?

2 people left comments on: "Happy New Year - Boek tag "

  1. Leuke tag en super knap van je dat je dit jaar twaalf boeken meer dan vorig jaar gelezen hebt. Ik kan me nog herinneren dat je vorig jaar ook super blij was met het aantal boeken dat je gelezen had, dus dan is dit helemaal een mooi aantal!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben er inderdaad echt heel blij mee, zeker omdat ik een vrij langzame lezer ben :)

      Verwijderen