boekennieuws

zondag 3 december 2017

Uitgeverijen laten ons lezers al vroeg al het boekennieuws weten. Niet alleen boeken die er aan zitten te komen, maar ook ander leuk nieuws. Vandaag zet ik een paar van mijn favoriete op een rijtje. Nieuwe boeken, en meer boekennieuws.


Nieuwe titels

Onverschrokken is nog steeds een van mijn favoriete boeken van dit jaar. Het was zo goed geschreven, had een goed en spannend verhaal, en toffe personages. Het einde maakte me ontzettend nieuwsgierig naar het vervolg, en die kunnen we vanaf 14 februari gaan lezen. Onoverwinnelijk is het tweede boek in deze spannende serie uitgegeven door Best of YA.


Nederland en België waren dit jaar in de ban van The Lunar Chronicles. En ik heb goed nieuws, want Marissa Meyer komt met een nieuw boek. Met Alter Ego stappen we in een totaal andere wereld. Deze keer geen sprookjes, maar helden en schurken. Vanaf 5 december, perfect voor de feestdagen, kunnen we genieten van meer werk van Marissa! Het zal natuurlijk uitkomen bij Blossom Books.Hazel Woud is een sprookjesachtig boek, iets waar ik dol heb. Wat ik kan verwachten weer ik niet, maar ik ben in ieder geval erg benieuwd naar deze nieuwe wereld én een nieuwe auteur. Hazel Woud is vanaf 30 januari te lezen en zal uitkomen bij uitgeverij Moon.


Hier is nog niet heel veel bekend over, alleen dat er een tweede deel uitkomt in april van volgens jaar. Best of YA gaat het vervolg op dit spannende boek van Veronica Roth uitgeven, en ik heb er heel erg veel zin in.


Auteursbezoek

Yalfest 2018 zit er natuurlijk aan te komen, en er zijn al een aantal auteurs bekend. Sara Holland schreef Everless (wordt uitgegeven door Blossom Books), een boek waar ik veel lovende reacties over hoor en zelfs ook erg benieuwd naar ben. Taran Matharu heeft al twee boeken in Nederland, en rond Yalfest zelfs al drie. Sarah Pinborough schreef 13 Minuten, een boek dat volgens mij erg in mijn straatje past. En tot slot Laura Steve die Alles Behalve Oké schreef, en volgens mij nog enthousiaster is dan meeste lezers om naar Yalfest te komen. Ik ben erg benieuwd wie de andere vier auteurs zijn.En nog een auteur die naar Nederland komt is *tromgeroffel)* Marissa Meyer! Ze komt niet naar Yalfest, maar zal kort in Nederland zijn voor een meet & greet. Wil je hier bij zijn? Maak dan een foto van je bonnetje of aankoopbewijs en stuur die naar info@blossombooks.nl onder vermelding van ‘Meet & Greet Marissa Meyer. Blossom Books  zal op 1 maart vier winnaars loten die allemaal één boekmaatje mogen meenemen! De actie loopt tot 26 januari.1 people left comments on: "boekennieuws "

  1. Leuke boeken komen er weer uit! Ik ben vooral erg benieuwd naar het tweede deel van Onverschrokken, het eerste deel vond ik erg tof. Ook lijkt Alter Ego mij echt een geweldig boek, ik kan niet wachten om hem te gaan lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen