Boek wishlist #29

zondag 10 december 2017Elke maand deel ik de boeken die op mijn wishlist staan, en die ik erg graag aan mijn boekenkast wil toevoegen.De Rebellen zijn een groep jongeren met buitengewone vermogens en talenten, die is ontstaan uit een de ruïnes van een verpulverde samenleving. Zij waren degene die vrede stichtten, de chaos in orde veranderden en de maatschappij weer herstelden. Ze zijn dan ook een symbool van hoop en moed geworden - behalve voor de slechteriken die ooit door hen verslagen en verbannen zijn...
Nova heeft een reden om de Rebellen te haten, en wil maar één ding: wraak. Terwijl ze dichter bij haar doel komt, ontmoet ze Adrian, een Rebellen-jongen die gelooft in gerechtigheid, en in Nova. Maar Nova is loyaal aan iemand die aan allebei een einde zou kunnen maken.


Sinds ik the Lunar Chronicles heb gelezen ben ik groot van van Marissa Meyer. Haar manier van schrijven is zo fijn om te lezen, en haar ideeën zijn gewoon geweldig. Toen werd aangekondigd dat er een nieuwe serie zou komen was ik erg enthousiast. En deze keer geen sprookjes, maar superhelden. Ik heb veel zin om in deze nieuwe wereld te duiken!
Het is kerstavond. Fritz en Marie kunnen niet wachten om hun cadeautjes open te maken. Tussen alle geschenken vindt Marie een vreemd uitziende notenkraker. Nog vreemder: hij komt ’s nachts tot leven. Voordat ze het weet is Marie het middelpunt van een gevecht tussen de Muizenkoning en het andere speelgoed en wordt ze meegenomen naar een wereld van suikerkastelen, chocoladekoningen en echte liefde.

Dit verhaal ken ik stiekem alleen door de Barbie film die ik vroeger wel eens gezien heb, en het trok me altijd wel een beetje aan. Ik heb nooit de drang gehad om het verhaal te lezen, tot Blossom Books vertelde dat ze deze mooie editie zouden uitbrengen. Kijk eens hoe mooi! Ik ben dol op sprookjes en wil deze dan ook graag lezen.Fallon was gewaarschuwd. Nu ze het volk van Rome voor zich heeft gewonnen als Caesars zegevierende gladiatrix, moet ze de prijs daarvoor betalen. Samen met haar krijgszusters belandt ze in een onheilspellend conflict met een rivaliserende gladiatoracademie. Niet alleen Fallons hart - en haar liefde voor Cai - staat op het spel, maar het hart van het hele Romeinse Rijk.
Wanneer duister verraad en een verdorven machtsstrijd haar zwaarbevochten vrijheid in gevaar brengen, kan Fallon nog maar één ding doen om haar zusters en zichzelf te redden. Ze zoekt haar toevlucht tot een lang vergeten mythische stam: de Amazones.


Het vervolg van Onverschrokken komt er aan, en ik ben zo blij! Ik was heel lovend over het eerste deel, en kon toen al niet wachten op het vervolg. Ik wil heel graag lezen hoe het verhaal van Fallon verdergaat want dit verhaal is zo stoer en goed!
Heb jij nog nieuwe boeken op je wishlist?

Een reactie posten