a very merry Christmas wishlist

vrijdag 8 december 2017Kerstmis komt er aan, en dat betekend dat de verlanglijstjes al in de maak zijn! Ikzelf heb natuurlijk ook een verlanglijstje. Eigenlijk zou ik veel meer willen, maar ik houd het bescheiden met de dingen die ik het liefst zou willen hebben van de Kerstman.Wat de komende jaren boven aan mijn lijstje zal staan, zijn de geïllustreerde edities van de Harry Potter boeken. Dit jaar is mijn favoriete deel aan de beurt, namelijk Prisoner of Azkaban. Niet alleen wil ik hem om te lezen, maar natuurlijk ook om de prachtige illustraties waar ik naar kan kijken, en waar ik mooie foto's van kan maken.Vorig jaar heb ik Fantastic Beasts in de bioscoop gezien, maar daarna nooit meer. Als groot fan wil ik deze film kunnen kijken wanneer ik maar wil, dus het is ideaal om hem op dvd te hebben. Zo kan ik hem toevoegen aan mijn Harry Potter collectie.Nog een mooi boek. De Slaapster en de Spintol is een boek die al jaren op mijn lijstje staat, maar sinds Blossom Books hem heeft uitgegeven nog meer. Het is een prachtig geïllustreerd boek, met een indrukwekkende sprookjes hertelling. Hij lijkt me echt prachtig, en aangezien er maar een beperkte oplagen is lijkt het me een perfect kerstcadeau.


Wat staat er op jouw verlanglijstje voor kerst?

2 people left comments on: "a very merry Christmas wishlist"

  1. Wat staan er mooie boeken op je wishlist. Ik zou nog graag de geïllustreerde editie van het eerste deel van Harry Potter aan mijn collectie willen toevoegen <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij de boekvoordeelshop heb ik laatst Fantastic Beasts gevonden voor maar 10 euro, dus die hoop ik ook snel te gaan halen :) En de boeken die je noemt zijn inderdaad prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen