mijn favoriete (+ exclusieve) boek goodies

woensdag 29 november 2017


Sinds een paar jaar merk ik dat uitgeverijen steeds vaker iets extra's doen. Bijpassende boekenleggers, mooie posters en zelfs kleine accessories. Ik heb al een flinke verzameling, en wil een kleine greep uit mij collectie laten zien en er iets over vertellen.Mijn favoriete boek is de Kids of Appetite, en toen ik er achter kwam dat deze goodies bestonden was ik dol enthousiast. Ik had het geluk dat David Arnold dit meenam naar Yalfest. De boekenleggers mocht ik pakken, maar helaas was ik te laat voor het polsbandje. Maar daar was mijn lieve vriendin Anne. Ze stuurde een berichtje naar David en via Blossom Books ontving ik alsnog het KOA bandje. Zo voel ik me een echte Kid of Appetite!Deze zijn een klein beetje exclusief. Ze zijn in ieder geval erg populair. Blossom Books zorgde er voor dat in elke eerste druk van de boeken een boekenlegger werd gestoken. Ik ben zo blij dat ik ze allemaal heb kunnen krijgen. Ze zijn ontworpen door Laura Hollingsworth, en ze zien er geweldig uit.


Deze is wél heel exclusief, er zijn er namelijk maar vijfenvijftig. In januari van dit jaar was de Cinder bookrelease party die werd gehouden in de vorm van een Mad Hatter tea party. Ik wist al dat er een print in de goodiebag zou zitten, en ik was dan ook erg blij dat ik deze kon krijgen. Hij hangt op mijn kast, en ik kan er elke dag naar kijken.


Nog meer Lunar Chronicles goodies! Deze pin kreeg je als je Winter zou pre-orderen in de boekhandel, maar alleen in Nederland. Naar veel vraag kregen de lezers in België ook een kans, en zo ook ik. Het enige wat ik moest doen was een recensie online zetten en hij zou opgestuurd worden. Heel blij mee!


Blossom Books heeft een aantal hardcovers, maar voor zover ik weet hebben ze nooit een stofomslag. Iskari zou deze ook krijgen, met een verrassing aan de binnenkant. Toen ik zag wat het was, wilde ik dit boek nog liever. Mijn andere lieve vriendin Riemmelth gaf me deze als cadeautje. Ik wil hem ophangen, maar het liefst in een lijst.


En tot slot nog een paar (redelijk) exclusieve boekenleggers. De Harry Potter en Midnight boekenlegger zaten beiden in een Celebrate Books box. De boekenlegger van de Selectie serie heeft parelmoer glans en deze kon ik bemachtigen in de young adult boeken Facebook groep. En tot slot de Levana boekenlegger. Blossom Books had een speciale Lunar Chronicles nieuwsbrief, en als je je adres gaf zou je een klein cadeautje krijgen. Op een dag kreeg ik een pakketje met een poster, een klein informatie boekje én deze mooie boekenlegger binnen.


Heb jij leuke (exclusieve) boeken goodies?

4 people left comments on: "mijn favoriete (+ exclusieve) boek goodies"

  1. Wat een leuke blogpost! Ik vind boeken goodies ook echt heel erg leuk, vooral de boekenleggers van The Lunar Chronicles zijn erg mooi. Ik ben ook echt fan van art-prints en exclusieve boekenleggers :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind die van TLC en Koa ook erg leuk! Ik heb alleen Cinder en Levana, maar het is toch een leuke toevoeging aan mijn collectie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die boekenleggers van TLC zijn echt zo mooi! Ik heb ze helaas niet omdat ze niet in de boeken van de garage sale bij Blossom zaten, maar wie weet kan ik er ooit eentje bemachtigen :)

    BeantwoordenVerwijderen