Een kleine verandering op mijn blog

zondag 1 oktober 2017
Ruim twee en een half jaar geleden begon ik mijn blog. Ik kwam op het punt dat ik niet meer naar school ging, en mijn wereld echt klein werd. Ik wilde een beetje het gevoel van een dagelijks leven, een ritme en ik wilde me bezig houden. En aangezien ik er al een tijdje over na zat te denken, begon ik eindelijk mijn blog. Na ongeveer anderhalf jaar zat ik er echt lekker in, begon ik iets groter te worden en leerde ik hele leuke mensen kennen, die ik nu mijn vrienden mag noemen.
Mijn blog loopt lekker, ik plaats drie keer in de week een blogpost en mag af en toe een recensie exemplaar ontvangen. Maar nu komt er een kleine verandering aan.


Ik ga een upload dag schrappen! Ik heb nagedacht over een break, en zelfs stoppen kwam een paar keer in me op. Maar ik wil gewoon lekker door bloggen!
De afgelopen weken voelde bloggen niet als een hobby, maar als een opgave. Ik heb wel eens vaker geen inspiratie gehad, maar dit duurt nu al te lang. Als ik er aan denk dat ik nog maar een blogpost in de planning heb staan, en geen idee├źn heb raak ik een beetje in paniek. Daarom heb ik besloten om een upload dag te schrappen, en dat is vrijdag.


Verder verandert er niets! Ik ga uploaden op woensdagen en zondagen, en misschien het belangrijkst, ik ga mezelf niets meer dwingen. Als het er een keer niet van komt, mis ik maar een dagje. Ik ga even aan mezelf denken zodat ik weer kan genieten van het bloggen.

Een reactie posten