Boeken die het hoogst op mijn wishlist staan

vrijdag 27 oktober 2017Ik deel maandelijks mijn boeken wishlist, maar helaas wil ik meer dan dat ik kan kopen/ontvangen. Mijn lijst is dan inmiddels al erg lang, maar er zijn er altijd wel een paar die ik het aller liefst wil.

         


Ik zou dolgraag mijn collectie van de Lunar Chronicles afmaken. Alle 'hoofd'boeken heb ik al, maar deze drie nog niet en die wil ik erg graag lezen. de Lunar Chronicles is een van mijn favoriete boekenseries en ik wil zoveel meer weten over deze wereld en personages.
In den beginne was de Oude eenzaam. Daarom maakte hij twee metgezellen voor zichzelf. De eerste noemde hij Namsara. De tweede metgezel noemde hij Iskari. Waar Namsara blijdschap en liefde bracht, bracht Iskari dood en verderf.
Asha is niet alleen de dochter van de koning van Firgaard, maar ook de Iskari; de meest gevreesde drakendoder van het land. Dit kan haar echter niet redden van wat haar thuis te wachten staat: een gedwongen huwelijk met de meedogenloze, vreselijke commandant van haar vaders leger.
Er is één uitweg: Asha kan haar vrijheid terugkopen in ruil voor de kop van Kozu, de gevaarlijkste draak van Firgaard -en ook de draak die verantwoordelijk was voor de totale verwoesting van haar stad.
Tijdens de jacht ontrafelt Asha een eeuwenoud geheim over het lot van de Iskari en de laatste Namsara. Met hulp van een stiekeme vriend - de slavenjongen Torwin, die toebehoort aan de familie van haar verloofde - moet Asha achter de waarheid zien te komen, ook al zet ze daarbij haar leven en dat van Torwin op het spel.


Iskari is het nieuwe grote boek van Blossom Books. Ik was er al ontzettend nieuwsgierig naar (mede door de cover en draken), maar nu ik er iedereen zo lovend over hoor praten wil ik hem nóg liever lezen dan eerst. Ik lees veel contemporary boeken, en dan is zo'n spannende fantasy ook wel eens leuk!
*Update: Vandaag kreeg ik een hartstikke leuke verrassing! Mijn lieve boekmaatje Riemmelt heeft me dit boek als verrassing gestuurd. Hoe lief is dat?!
When the Knight Bus crashes through the darkness and screeches to a halt in front of him, it's the start of another far from ordinary year at Hogwarts for Harry Potter. Sirius Black, escaped mass-murderer and follower of Lord Voldemort, is on the run – and they say he is coming after Harry. In his first ever Divination class, Professor Trelawney sees an omen of death in Harry's tea leaves.. But perhaps most terrifying of all are the Dementors patrolling the school grounds, with their soul-sucking kiss. 

Natuurlijk staat deze hoog op mijn verlanglijstje, het is Harry Potter! Dit deel is dan ook nog eens mijn favoriet én het is de geïllustreerde editie. Ik ben nu bezig om de serie opnieuw aan het lezen, en het liefst de geïllustreerde edities. Ik kan niet wachten om alle mooie illustraties te zien, er mooie foto's van te maken en hem natuurlijk te lezen.

2 people left comments on: "Boeken die het hoogst op mijn wishlist staan"

  1. Wat een leuke boeken staan op je lijstje. Wat lief dat je Iskari hebt gekregen, ik ben ook erg benieuwd naar dit boek. De cover is zó mooi! De geïllustreerde Harry Potter edities staan ook nog steeds op mijn wishlist <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ze zijn echt prachtig! Ik hoop dat je ze snel kan krijgen :)

      Verwijderen