Populaire boeken series die ik nog niet heb gelezen

zondag 17 september 2017
Ondanks dat ik best veel lees, heb ik bij lange na nog niet alles gelezen. En ondanks dat ik een hoop populaire boeken heb gelezen, zijn er ook nog een hoop die ik niet heb gelezen. Vandaag deel ik een lijstje met populaire boeken series die ik nog nooit heb gelezen.Percy Jackson

Deze serie ken ik al een hele tijd, maar ik heb nog nooit echt het gevoel gehad dat ik deze boeken heel graag wil lezen. Maar als ik even goed opzoek waar het eerste boek over gaat, klinkt het wel heel erg tof. Ik wil deze boeken zeker ooit gaan lezen, maar wanneer weet ik niet.


Lord of the Rings

Hier schaam ik me wel een beetje voor. De films ken ik al, en ik vind deze wereld prachtig. Maar ik zou er zo graag meer over willen weten, en ik weet dat deze boeken me dit kunnen vertellen. De boeken staan al tijden in mijn kast, dus ik kan beginnen wanneer ik maar wil.


Throne of Glass

Dit is een serie waar ik eigenlijk geen behoefte aan heb. Ik heb al twee boeken van Sarah J. Maas gelezen, en het boeit me niet zo heel erg. Het zijn dikke boeken die pas de laatste 50 รก 100 pagina's spannend worden, en daar ben ik totaal niet van. Dus nee, deze boeken ga ik waarschijnlijk niet lezen.


The Mortal Instruments

Deze boekenserie kent heel veel fans, en ik denk dat ik er ook eentje kan zijn. Ondanks dat het ergens een beetje cheesy klinkt (onschuldig meisje die in een mythische wereld terecht komt, en een grote rol heeft) maar dat is soms wel erg leuk. Ik ben erg benieuwd naar deze boeken.

Game of Thrones

Ook dit is een serie waar ik waarschijnlijk nooit aan ga beginnen, puur omdat de boeken me enorm intimideren en omdat ik van mensen hoor dat het niet echt iets voor mij zal zijn. Misschien ga ik ooit nog aan de tv serie beginnen, maar dat heeft geen haast.


Wat is een populaire boeken serie die jij niet gelezen hebt?

4 people left comments on: "Populaire boeken series die ik nog niet heb gelezen"

 1. Throne of Glass is niet zoals ACOTAR! Ik vond acotar zelf erg saai, maar ToG heeft een hoger tempo en is daarom ook veel leuker naar mijn mening

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Game of thrones is wel leuk om te lezen, het enige wat een beetje irritant is dat je per hoofdstuk van personage verspringd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik op zich niet zo erg, soms is dat jij heel erg fijn!

   Verwijderen