Booktober 2017

woensdag 27 september 2017
Een paar jaar geleden ontdekte ik 'booktober'. Hierbij staat de maand oktober in het teken van boeken en lezen, en dat vond ik heel tof. In mijn eerste jaar van bloggen plaatste ik elke dag van oktober een blogpost, maar ik kwam er al snel achter dat elke dag posten iets te veel voor mij is. Het jaar er op plaatste ik zoveel mogelijk boek gerelateerde blogposts (aangezien ik niet alleen over boeken blog). Maar dit jaar wil ik de uitdaging aan gaan om elke week van oktober een boek te lezen. Normaal lees ik niet met tijdslimiet, omdat ik dan gewoonweg niet kan genieten. Maar dit jaar wil ik het proberen!

Ik wil dus vier boeken gaan lezen in oktober, en het liefst boeken die een beetje bij het najaar passen. Ik wil dan ook elke keer als de week voorbij is een blogpost plaatsen over dit boek. Aan het eind van oktober zal ik een samenvatting maken.

Boeken die ik wil lezen in booktober:

- Maybe a Fox van Kathi Appelt & Alison McGhee
- Pax van Sara Pennypacker
- A Case of Beasts van Mark Salisbury
- Harry Potter and the Chamber of Secrets van J.K. Rowling
- Hart van Inkt van Cornelia Funke
- Waar het Licht is van Jennifer Niven


Welke boeken ik precies ga lezen weet ik nog niet, die ga ik waarschijnlijk kiezen op het moment. Ik kijk er best wel naar uit en ben benieuwd of ik het ook ga vol houden.


Ga jij aan booktober doen?

Een reactie posten