Back to Hogwarts - Boek tag

vrijdag 1 september 2017
Vandaag is het 1 september, tijd voor alle tovenaars en heksen om met de Hogwarts Express terug te gaan naar Hogwarts. Omdat ik een grote Potterhead ben, wilde ik iets speciaals op deze dag doen, en daarom heb ik deze tag bedacht. Al deze vragen hebben te maken met de terug keer naar Hogwarts, en het nieuwe schooljaar.
Boarding the Hogwarts Express, where and with who are you going to sit?

Het liefst ga ik natuurlijk met mijn vrienden in een van die cabines zitten. Dat lijkt me echt zo gezellig. Lekker kletsen over wat er ons in het nieuwe jaar te wachten staat en uitkijken naar het grote diner.


Whilst in the Express, do you buy some candy from the Troley Witch?

Eigenlijk houd ik helemaal niet zo van snoep en zoetigheid, dus het ligt er aan. Als ze wat zouts te bieden heeft, of een lekker kopje thee dan zal ik dat zeker doen.


Wich table do you take place at in the Great Hall (wich Hogwarts house are you in?) 

Omdat ik in Hufflepuff zit, neem ik plaats aan de rechter tafel in het midden (volgens de boeken).


Are you going to try out for the Quiditch team?

Als ik nog niet in het team zit, dan ja. Het liefst wil ik de positie van zoeker zodat ik die snitch kan vangen!


Wich subject are you most looking forward to?

Herbology en Care of Magical Creatures. Dit zijn de vakken waar ik denk ik best wel goed in ben, en waar ik ook nog eens erg van kan genieten. Daarnaast lijkt potions me ook erg leuk.


Are you chosen to be a headboy/girl or a prefect?


Dat ligt natuurlijk aan Professor Sprout, het hoofd van Hufflepuff. Maar ik weet niet of ik deze posities zou willen, aangezien ik me wil focussen om mijn vakken, Quiditch en ook nog wat vrije tijd wil hebben om te lezen.


Do you want your house to win the house cup?

Natuurlijk zou ik dat willen! Hoe tof is het om met jouw afdelingsgenoten te vieren dat jullie die grote beker in jullie commonroom kunnen zetten?
Als het goed is, hebben een paar van mijn leesmaatjes vandaag ook deze tag online gezet. Maar als jij deze tag wilt invullen, tag ik jou en ik ben erg benieuwd naar je antwoorden!

2 people left comments on: "Back to Hogwarts - Boek tag"

  1. Wat een leuke tag! Ik ben onlangs naar de Harry Potter Exhibition geweest in Utrecht en dit is zo toepasselijk! Helaas is het net 1 september geweest, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen